Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A potencianövelés hatékony módjairól

Potencianövelés hatékonyan

A merevedési probléma szinte minden férfi által ismert jelenség, mely a kor előrehaladtával egyre gyakoribb nem kívánt vendég lehet a hálószobában. 

Szerencsére ma már megannyi lehetőség van a tünetmentesítésre és a gyors erekció elérésére. 

Vannak olyan opciók, melyek lassan, ám hosszantartó megoldást kínálnak és vannak, melyek alkalmi, ám azonnali erekcióhoz segíthetnek hozzá. 

Lassabb, hosszabban tartó megoldások: 
- Ide tartoznak a különböző merevedést javító gyakorlatok. A merevedési problémákról tudni érdemes, hogy az esetek erős többségében a háttérben az áll, hogy nehezen, illetve nem elegendő mennyiség jut a nemiszervbe. Vannak olyan gyakorlatok, melyek javítják a vérkeringést, esetleg az intim területeken is, így a merevedés megfelelő ingerlés hatására könnyebben lehet elérhető. Az interneten böngészve megannyi jótékony gyakorlatról lehet olvasni, ám ezek hatékonysága egyrészt kevésbé bizonyított, másrészt pedig az eredményért (amennyiben van) mindenképp tartós, kitartó gyakorlatvégzés szükséges. 

- Aztán ott vannak azok a bizonyos ételek, gyűmölcsök, zöldségek, gabonák stb. amik szintén képesek javítani a nemiszerv vérellátását, valamint többségük emellett afrodiziákumként is ismert. Ezek közé a növények közé tartozik például a ginzeng, a gyömbér, vagy a gránátalma is. A növények természetesen a merevedési problémák enyhítése mellett megannyi egyéb területen is kifejthetik jótékony hatásukat, javíthatják például az emésztést, megannyi plusz vitamin bevitelét is elősegítik. Hatásuk nem azonnali, rendszeres (ám nem észnélküli!) fogyasztás szükséges az eredmény érzékeléséhez. Az, hogy valóban elsőegítik-e a merevedést az nagyban függ az egyén étkezési szokásain, a merevedési probléma súlyosságának fokán és még vagy 100 különböző tényezőn. 

- Ha a gyógynövények nem válnak be, mert bizony sokaknak kevésnek bizonyul hatóerejük, akkor kerülnek be a képbe a különböző potencianövelő étrend-kiegészítők. Ezek koncentráltan tartalmazzák a potencianövelő hatóanyagokat, így eredményesebbek lehetnek, mint a gyógynövények magukban. Ahogyan a növények, úgy a kúraszerű étrend-kiegészítő potencianövelők is több jótékony hatással rendelkeznek, mint pusztán a potencia növelése: általános vitalizáló hatásuk van, késleltetik a magömlést, növelik a fizikai és szellemi teljesítőképességet. Hatásukat ezek sem azonnal érik el, hanem kúraszerű, rendszeres alkalmazást követően, nagyjából a használat kezdete után 2 héttel. Hatásuk azonban tartós, a kúra egésze során és majd utána is egy bizonyos ideig megmarad. 

 

Azonnali hatást nyújtó potencianövelők 

Ha azonnal kell a segítség, akkor is van hatékony megoldás: 

- Az alkalmi potencianövelőket elegendő közvetlenül az aktus előtt fél-1 órával bevenni és rövid időn belül, szexuális ingerlés hatására előidézik a kőkemény merevedést. Ezek a készítmények rendkívül hatékonyan és gyors hatásuk miatt nagyon népszerűek a férfiak körében. Pozitívumok, hogy nem csak néhány órán át, hanem napokon át érezhető jótékony hatásuk. Így akár még a bevételt követő 3. napon is rendkívül könnyedén elérheti a kívánt merevedést. 

 

Az, hogy kinek melyik opció válik be a legjobban, azt embere válogatja. Érdemes próbálkozni, véleményeket, fórumokat olvasgatni a témában és aszerint meghozni a döntést. Az étrend-kiegészítők, legyen szó kúraszerű vagy alkalmi készítményről, mivel természetes összetevőket tartalmaznak, nem jár alkalmazásuk mellékhatással, így nyugodtan lehet kísérletezni. Egy dologra azért figyelni kell: ha szívproblémái vannak, bármilyen készítményt is próbálna, előbb kérje ki róla kezelőorvosa tanácsát. 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Im glad I finally registered

Cleveland, 2019.10.09 21:45

iqos heets talepleriniz https://ucuziqosheets.pro hizlica kargo yapilir
geleneksel sigaralara oranla duman alti yapmadigi oldugu
seklinde yorumlar yapilan iqos urunlerimiz kibristan getirilmektedir iqos parliament (http://thus.Co.kr/)